Reference

Program FinMaster uporabljamo že nekaj let. Kot gradbeno podjetje ga uporabljamo tako za knjiženje kot tudi za pripravo gradbenih ponudb, gradbenih knjig in gradbenih situacij. Včasih smo to delali v Excelu, kar je bilo zelo komplicirano in zamudno. Danes je s programom FinMaster to šala mala, ker se vse naredi s klikom na gumb.

Program je prirejen našim potrebam, podpora in odzivnost pa sta takojšnji, tako da nam je vodenje računovodstva zelo olajšano.

Ekipo FinMastra za poravnavo kakšnega računa kdaj pokličemo tudi kar z gradbišča, saj ji lahko popolnoma zaupamo.

Program FinMaster in ekipo vedno z veseljem priporočim tudi svojim poslovnim partnerjem.

 

Rok Uršič, Urteh, gradbeništvo d.o.o., Ljubljana

Program FinMaster uporabljamo že vse od njegovega začetka. Lahko rečemo, da se je od začetka do danes precej posodobil in avtomatiziral. Vedno znova nas pozitivno preseneti s kakšno novo samodejno funkcijo, ki nam še dodatno olajša delo. Pri tem upoštevajo tudi naše predloge.

Na ekipo FinMastra se lahko obračamo z zelo raznolikimi poslovnimi vprašanji tako glede financiranja kot zaposlovanja, pripravljanja pogodb, z davčnimi vprašanji, itd.

Za nas je program FinMaster s podporno ekipo nenadomestljiv.

 

Martina Flajs, FiDela, zaključna gradbena dela d.o.o.

S programom FinMaster in njihovo ekipo sodelujemo že dobra 4 leta. Kar je po mojem mnenju najpomembnejše je, da je program enostaven za uporabnika in da je podpora ekipe strokovna in ažurna. Vse to je pri FinMastru zagotovljeno in deluje odlično. Podpora na daljavo preko računalnika je velika prednost. Smo več kot zadovoljni!

 

Ekipa Baze športa v Ljubljani