O nas

O podjetju

V poslovnem svetu nastopamo že vse od leta 1993. Pri svojem delu smo kmalu začutili potrebo po vodenju lastnega računovodstva in razvili aplikacijo, ki smo jo z leti nadgrajevali, posodabljali in prilagajali do te mere, da so jo lahko samostojno uporabljali tudi drugi naši poslovni partnerji, ki še danes vodijo lastna podjetja različnih dejavnosti.

Zadovoljstvo naših uporabnikov nas je vodilo k odločitvi, da program zastavimo profesionalno in tako je leta 2013 nastal poslovni program FinMaster, ki ga odlikuje maksimalna avtomatiziranost, celovitost ter prilagodljivost potrebam uporabnikov.

 

Ustvarjalec programa, vaš svetovalec in podpora

 

Direktor

mag. Dag Flajs, direktor

Po dodiplomski izobrazbi sem profesor matematike in tehnike, ker mi je bilo reševanje algoritemskih problemov blizu že od mladih nog. To sposobnost in veselje izkoriščam pri iskanju programskih rešitev v želji avtomatizirati program FinMaster kolikor je mogoče in ga prilagoditi potrebam uporabnikov.

Skozi prakso upravljanja lastnega podjetja in poslovni podpori uporabnikom programa, sem si pridobil precej računovodskega znanja, katerega sem izpopolnil s študijem financ na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer sem leta 2010 tudi magistriral.